Klubmodul - Hjallerup Rideklub

Bliv en del af holdet
- meld dig ind i Hjallerup Rideklub

Tilmeld dig Hjallerup Rideklub via klubmodul. Det virker som at handle ind over nettet og er super nemt. I Klubmodul opretter du dig som bruger og derefter kan du købe dine ydelser af HRV.


For alle ydelser, undtaget hvis du vil have hest i ridning eller tilridning, gælder at du først skal oprette dig som medlem. Det sker ved at købe klubkontingent (KK1) derefter kan du købe alt muligt andet.

Kontakt:
kontakt på mail.


Medlemsskab af Hjallerup rideklub
Periode 1.1.-30/6-19 eller 1.7.-31/12-19
  • Medlemmer under 18 år, pr. halvår 225,00kr.
  • Medlemmer over 18 år, pr. halvår 250,00 kr.
  • Passivt medlem/støttemedlem, pr. helår/kalenderår 400,00kr.

Når du har købt ydelser og medlemsskab fortsætter det, ligesom pbs, indtil du selv vælger det fra. Derfor kommer der også 5 dage før pengene bliver trukket en e-mail om at HRV trækker beløbet fra din konto. Hvis du mener, det er et forkert beløb eller du er kommet til at lave en fejl, skal du kontakte som så kan ændre beløbet for dig.

Du har mulighed for at melde dig ind i facebook gruppen, hvor flere hundrere af klubbens medlemmer deltager. Gruppen bruger bestyrelsen også til at informere medlemmerne. Gruppen skal holdes i en positiv tone. Link til gruppen

  • Udmeldelse på

Hvis du skal have hest opstaldet
Der ud over skal du udfylde en opstaldningskontrakt og have udleveret en nøgle ved vores bogholder Merete. Nøglen giver adgang til sadelrum og lade. Begge dele er aflåst uden for rideklubbens åbningstider. Nøglen koster kr. 350,- i depositum.

For opstaldere kan der i klubmodul købes vælges størrelse på boks, ekstra wrap, ind og udtræk på fold, dækken lagt på/taget af i forbindelse med fold og meget mere. Du skal også købe undervisning igennem klubmodul.