Springbanen på stadion kan lejes på timebasis

Har du eller din hest brug for at se noget nyt eller skal der fx optages video så kan du leje HRV's store Ridestadion på timebasis

Vil du gerne benytte HRV's ridestadion til træning af din hest, er dette en mulighed. Du kan leje banen og træne selv. Dog opfordrer vi naturligvis til, at du deltager i den allerede skemalagte undervisning.

Vi afholder pt springundervisning 2 gange ugentligt. Har du lyst til at deltage, så tag en snak med en af vores trænere i HRV om dette.

Er du ny i HRV, så tøv endelig ikke med at kontakte os for en snak om netop dine muligheder. Vi forklarer gerne om vores arbejdsgange og regelsæt. Vi sætter sikkerheden for både dig og din hest højt på HRV. Du skal derfor være opmærksom på, at springning ikke er tilladt på HRV's arealer uden at en af HRV's instruktører er til stede.
Har du lejet banen, vil en af vores instruktører holde opsyn, mens du er på besøg.

Såfremt du har brug for at flytte på springene, skal disse efter endt træning sættes tilbage til det udgangspunkt som du modtog dem i.

Prisen på leje pr. rytter pr. time: 500dkk

Er du professionel og har mange heste med: Ring for tilbud og vilkår

Faciliteterne kan på intet tidspunkt benyttes uden forudgående aftale!
Har du lejet banen vil en af vores instruktører holde opsyn mens i er på besøg.

Første gang du benytter banen behøver du ikke at være medlem. Skulle du få lyst til at komme igen, er det efter 1 "prøvetur" et krav, at du bliver indmeldt som aktivt medlem.

Det er ikke tilladt at medbringe sin egen træner til HRV.
HRV's Reglementer skal altid overholdes! Overtrædelse vil medføre bortvisning!

HUSK AT SAMLE KLATTER!

Tag gerne kontakt for muligheder
Anders tlf: +4524206765


Stadion på markedspladsen
Stadion på markedspladsen