Næste arrangementer:
DYD B + C dressurstævne for pony, junior, youngrider og hest 2-5 juli

 

 

Velkommen til Hjallerup Rideklub (HRV), der blev stiftet i 1973. Vi er med vores ca. 350 medlemmer en af Nordjyllands største rideklubber.

I 2006 indviede vi et splinternyt ridecenter tæt på Hjallerup by med plads til 80 heste, 2 ridehaller, 3 udendørs dressurbaner og en udendørs springbane. Der er desuden mulighed for anvendelse af skridtmaskine, vaskepladser, vaskemaskine og solarium mod betaling samt opvarmet sadelrum. Klubbens staldbygning lever op til de nye regler for hestehold, der træder i kraft i 2020. i 2015 vil et af Danmarks største og mest moderne ridestadion stå færdig og vil fremadrettet danne rammen for vores udendørs arrangementer og undervisning.

Vi tilbyder undervisning i dressur og spring fra helt nybegynder til elite/Internationalt niveau; holdundervisning og enetimer. Undervisningen varetages af vores kompetente team med berider Dennis Fisker i spidsen. Se under ”Kontakt -> Personale” for yderligere oplysninger om den undervisning, der lige præcis dækker dit behov. I HRV tilrettelægges undervisningen og træningen efter ekvipagens niveau, så man får det optimale ud af undervisningen.

Desuden tilbyder vi ridning og tilridning, der varetages af vores berider Dennis Fisker. Vores elevskole består af 12-14 elevskoleheste, hvor der er mulighed for halvparter. Elevskoleansvarlig er Vita Mølgaard, der varetager undervisningen.

Springning varetages af Rasmus Rise og Dennis Fisker. Vi har springhold fra nybegynder op til S-Niveau.

Herudover har vi en ridefysioterapi afdeling med daglig undervisning med ridefys Per Mosegaard og ridefysinstruktør Per Christensen i spidsen.

Klubben afholder mange stævner i såvel dressur som springning - på alle niveauer, dvs. elev-, klub-, distrikts- samt landsstævner, herudover afholder vi forskellige foredrag og kurser for vores medlemmer. Desuden afholdes der DV arrangementer.

Hjallerup Rideklub er medlem af Dansk Rideforbund og Dansk Handicap Idrætsforbund, to specialforbund under Danmarks Idræts Forbund

Velkommen til vores hjemmeside og vores klub. Finder du ikke det, du søger, så kontakt os endelig.