<

Nu er det snart jul - 2019 er på vej06-12-2018 - 23:32

Kære medlemmer

 

Julen står for døren, det samme gør budgettet for 2019 og der arbejdes i disse dage på højtryk med at blive færdig til det nye år.

 

2018 har været et år med fremgang i HRV på mange områder. Vi kan i skrivende stund fortælle, at stalden er fuldt besat, ikke mindst af elevskolens til tider frække ponyer, Søren Hedegaard og Rebecca Jespersen, der flyttede ind med 13 heste i sensommeren og driver deres forretning fra HRV. Derudover tæller stalden endelig en god blanding af heste, ponyer, spring folk, dressurryttere og dem, der rider for hyggens skyld. Men fælles for alle er det sociale fællesskab og fællesskabet om hestene.

 

Som de fleste måske ved, fik vi et meget stort ønske opfyldt med ny bund i hal 2. Dette med betydelig hjælp fra Samvirke, SparNord og DIF, tre stærke medspillere, vi har haft glæde af igen i år og som vi skylder stor tak for, at flere ting er lykkedes for os i det snart forgangne år.

 

Det er ingen hemmelighed, at økonomien i HRV har været kritisk i 2018! Det er den fortsat - hvilket betyder, at der i det nye år vil komme nogle prisreguleringer i opstaldningen, bl.a. også som konsekvens af de øgede priser på hø og halm i forlængelse af den meget tørre sommer. Prisreguleringerne effektueres samtidigt med, at de nye opstaldningsløsninger bliver lanceret, forhåbentlig allerede pr. 01-02-19.

 

Ligeledes er der etableret nye undervisningspakker, som så småt er i gang med at blive sat op på Klubmodul. 


Der vil ske nogle justeringer i forhold til trailerparkering på pladsen bag stalden og medlemsforhold vil ligeledes blive justeret. Alt sammen vil der komme meget mere om snarest.

 

Vi kan samtidig fortælle, at Birger Larsen, vores hidtil siddende økonomi ansvarlige, med udgangen af året har valgt at forlade posten - vi vil her benytte lejligheden til at takke for de mange timer, han har lagt i HRV´s regnskaber gennem årene! HRV har ved Birgers fratrædelse valgt at indgå samarbejde med byens kontor om udførsel af regnskaberne samt godkendelse af det budget, der arbejdes hårdt på pt.

 

Der skal samtidig appelleres til, at ALLE tilmelder deres betalinger på Klubmodul pr 01-01-19!!! Det vil fremover ikke længere være muligt at betale på anden vis end via Klubmodul. Og ved du ikke, hvordan du tilmelder dig, kan du få hjælp ved at kontakte Centerleder Anders Vestergaard Carlsen eller Bogholder Bodil Larsen.

 

Vi ser frem til 2019, hvor vi igen kan byde velkommen til en række stævner i HRV. Året starter med pony landsstævne, og vi åbner endnu en gang dørene til Markedsspring, som vi i HRV ønsker at manifestere som en årlig tradition. DYD er ligeledes en tilbagevendende og stor begivenhed, som vi ønsker at fastholde. Endvidere vil der komme c-stævner i både dressur og spring samt den årlige elevskolecup og HRV dag.

 

Husk også at der den 21. og 22. december er masser at opleve på HRV.

 

Slutteligt skal lyde en meget stor tak til alle jer frivillige, som lægger et utal af timer i de mange arrangementer i HRV. Uden jeres fantastiske hjælp og støtte var det ganske enkelt ikke muligt!!!

 

HRV - Sammen lykkes vi.....

<