<

12.10.: Nyt fra bestyrelsen12-10-2017 - 08:46

 

Kære Medlemmer


Tusinde tak til alle jer der havde lyst og mulighed for at kigge forbi til vores medlemsmøde d. 03.10., og til jer der er kommet med jeres ideer på mail.


Det var skønt at høre jeres gode forslag til hvordan HRV kan se ud fremadrettet, og mærke den gode stemning og energi der var tilstede. Vi har nu arbejdet videre med de forslag der er kommet.


Stillingen som daglig leder i HRV er nu slået op på vores hjemmeside og snart på Ridehesten.

 

Vi vil gerne tilgodese vores medlemmers ønske om differencieret undervisning og åbner op for den mulighed pr. 01.11.2017. Men kun i dressur. Det vil sige at man som medlem af HRV med ridehuskort eller opstalder selv kan tage en underviser ind i vores ledige haltider, vi opfordrer til at man går flere sammen men det stilles i første omgang ikke som et krav. Dog henstiller vi til at dem der har muligheden benytter headset under undervisning. Der skal selvfølgelig tages hensyn til øvrige ryttere.

Bestyrelsen tillader sig at revidere og strukturere denne ordning løbende, der vil komme info herom når dette tilrettes.

 

Vores beriderelev Anna Bigum har valgt at flytte sit lærested til Brande Rideklub, og har dermed sidste dag i HRV d. 03.11.17. Vi kommer derfor til at mangle en underviser til at overtage Annas elevhold, og arbejder allerede nu på at skabe kontakt til en dygtig underviser til vores søde elever i 'Team HRV'.


Har du selv lyst eller kendskab til en interesseret må du meget gerne kontakte os.

HRV står ved en skillevej nu, jeg håber og tror på vi kan løfte det her sammen!!


På bestyrelsens vegne,

Formand Karina Borup. 

Kommenter artikel


(Kommentarer skal godkendes før de bliver vist)

Kommentarer

<